Slik kan vi hjelpe deg

Er du leverandør av utstyr, maskiner eller inventar til salgs? Da kan du dra nytte av et samarbeid med oss. General Finans har samarbeid med leverandører i mange ulike bransjer. I samarbeid med oss kan du tilby dine kunder fordelaktig leasingfinansiering.

Vi tar dialogen med kunden

Tettere bånd med kundene

Vi har ekspertkunnskap om din bransje og fungerer som rådgiver for dine kunder. For oss er personlig kontakt viktig, og gjennom en direkte dialog med dine kunder kan vi tilby eksperthjelp basert på deres unike situasjon. Dette reduserer risikoen for at dine kunder til slutt vil redusere kjøpet på grunn av manglende likviditet eller avslag på lån, og du vil ha mer fornøyde kunder samtidig.

Større sjanse for å gi kreditt

Muligheter for økt salg

Mange banker kan gi avslag når det gjelder produkter eller bransjer de ikke er kjent med. Men fordi vi har ekspertkunnskap om din bransje, kan vi se kundens unike potensial. Vi foretar alltid en individuell vurdering av kundens betalingsalternativer, og derfor er vi mer fleksible enn mange andre finansieringsselskaper.

Flere forskjellige kredittabeller

Tilfører produktet en merverdi

Vi har en unik finansieringsstruktur med flere kredittabeller og banker. Dermed kan dine potensielle kjøpere ha et større engasjement med oss ​​og også gjøre større forretninger med deg som leverandør, i stedet for å ha nådd maksimumstaket etter den første investeringen. Vi kan også tilby fleksible leasingvilkår og forskjellige prismodeller basert på volum og / eller risikobasert nivå.

Tryggere og enklere betaling

Raskere kjøpsbeslutning

For å komme gjennom en finansiering krever mye arbeid; alt fra å forstå formålet med kjøpet til å be om dokumentasjon som regnskap. Ved å ta vare på alt dette sparer du tid og kan vie deg til det du virkelig brenner for – å selge. I tillegg er vi ansvarlige for betalingen, så du trenger ikke å bekymre deg for at kundene dine ikke betaler i tide.

Slik fungerer det

1

En potensiell kjøper er interessert i en vare, så kontakter du oss og sender tilbudet.

2

Vi kontakter kjøperen, forteller dem hvordan finansieringen gjøres og kommer med forslag til en passende finansieringsløsning.

3

Vi foretar en kredittvurdering og når den er godkjent, hjelper vi kunden med å løse finansieringen på ønsket måte

4

Du får betalt av oss og er enig med kunden om hvordan leveransen foregår.

Innlogging til portalen

Portalen

Ta kontakt for mer info

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt

    Informasjon som sendes inn blir lagret iht. GDPR